Villavagnar Peter Ribbing AB

Auktoriserad HRF-återförsäljare

Om oss

Marcus och Peter Ribbing på Elmiamässan 2017
Marcus och Peter Ribbing.
Sedan starten av PR Husbilar 1989 har Peter jobbat med camping och friluftsliv. Peter har alltid brunnit för att tillvarata sina kunders önskemål. Efter 17 fantastiska år med PR Husbilar sålde han sitt livsverk, och sedan 2010 så driver han nu framgångsrikt PR Villavagnar AB.

När Peter blev kontaktad av franska RapidHome för att ta hand om försäljningen av deras villavagnar i Sverige så kändes det som en stor utmaning. Eftersom Peter kände ägaren väl (samma som till Rapido som gör husbilar) så visste han att här talar vi om högsta komfort och kvalitet.

Efter besök på fabriken och lite diskussioner så växte diskussionerna fram till att starta försäljning i Sollebrunn, bredvid sitt gamla företag. I oktober 2015 anställdes sonen Marcus som ett resultat av fortsatt framgång av villavagnsförsäljningen och för att ytterligare utveckla verksamheten.

Så för er som står i begrepp att byta eller köpa en ny villavagn så är ett besök hos Peter och Marcus ett måste!


Vi är som enda återförsäljare av villavagnar i Sverige medlemmar i HRF, vilket ger dig som kund bevis på att du vänder dig till en återförsäljare med ett ansvar när det gäller service och ett företag som har en bra ekonomi.
"VÅR SERVICE - ER TRYGGHET"