Villavagnar Peter Ribbing AB

Auktoriserad HRF-återförsäljare

Bäste campingägare

Som återförsäljare av Rapidhome Villavagnar, så försöker vi för våra kunder hela tiden komma i kontakt med Er campingvärdar som kan erbjuda platser för detta.

Varför ska ni välja PR Villavagnar som en av Era samarbetspartner?

Jo, vi har en produkt och ett modellprogram som många av våra kunder känner sig tillfredställda med, och har också önskemål från dem på en plats som passar. Detta kan vara i inlandet på en lugn och stilla camping, eller på kusten när det kanske ibland är lite mera "puls".

Oavsett så har varje camping sin charm, och vi söker alla Er som tycker att Villavagnar är ett fritidsboende värt att satsa på.

Ni kanske idag bedriver uthyrning av villavagnar eller stugor på Er camping, och även där har vi intressanta produkter som kanske kan passa Ert behov.

Har Ni idag tankar på att iordningställa eller utöka platser för villavagnar, så tveka inte att kontakta oss för vidare diskussioner.

Campingplatser

Här är exempel på campingplatser som vi samarbetar med. Kontakta oss gärna för mer information!

Almöns Camping
www.almonscamping.se
Båstad Camping
www.bastadcamping.se
Frykenbadens Camping
www.frykenbaden.se
Hafsten SweCamp Resort
www.hafsten.se
Johannesviks Camping
www.johannesvik.se
Sotenäs Camping
www.sotenascamping.se
Stenrösets Camping
www.stenrosetscamping.se
Tostarpsgården
www.tostarpsgarden.com
Trellebystrands Camping
www.trellebystrand.se
Tånga Hed
www.tangahed.se
Vita Sandars Camping
www.vitasandarscamping.se
Wiggersviks Camping
www.wiggersvik.se
Örns Camping
www.ornscamping.com
Anfasteröd Gårdsvik
www.anfasterod.se
 

Ovan ser ni några av de campingplatser vi samarbetar med när det gäller plats för er villavagn. Vi hjälper er naturligtvis att kontakta den camping som ni själva helst vill komma till eller inom det område i vårt land ni känner mest för. Vi har ett kontaktnät och hjälper er oavsett i vilken del av landet ni vill bo.


Vi är som enda återförsäljare av villavagnar i Sverige medlemmar i HRF, vilket ger dig som kund bevis på att du vänder dig till en återförsäljare med ett ansvar när det gäller service och ett företag som har en bra ekonomi.
"VÅR SERVICE - ER TRYGGHET"